Σκάψτε τα πεζοδρόμια ελεύθερα! Ποιος νοιάζεται για τους πεζούς σε αυτή την πόλη;

0
230
 
 
Ανοιχτό όρυγμα επί του πεζοδρομίου (περιφραγμένο, βέβαια), αλλά χωρίς την παραμικρή πρόνοια για τον πεζό. Για παράδειγμα, από πού θα μπορούσε να περάσει η ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα, που με ακολουθούσε (φωτό 2); 
 
Το μείγμα των υπευθύνων είναι εκρηκτικό: οι οικοδόμοι ΑλβανοΕλληναράδες, οι ανάδοχοι γαλαντόμοι με τα λεφτά του πολίτη, ο Δήμος και η Δημοτική Αστυνομία μόνο για να βεβαιώνουν τα πρόστιμα στους μικρούς και αδύναμους… Και ιδού η κατάσταση σε ένα εξαιρετικά πολυσύχναστο σημείο της πόλης, επί της Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου.
 
Το όρυγμα δεν άλλαξε επί μία βδομάδα! Μήπως, λοιπόν, ο υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας,  καθώς και ο ανάλογος αντιδήμαρχος θα ήταν σωστό να επιστρέψουν μια εβδομάδα μισθού τους, αφού για μια βδομάδα δεν είδαν τίποτα και δεν έκαναν τίποτα; Αν δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτε για τα μικρά και ασήμαντα, σίγουρα δεν μπορούμε το παραμικρό για τα μεγάλα και σημαντικά.
 
 
Κώστας Μουρούτσος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.