"Στην Αφαία, για μία φραντζόλα ψωμί πληρώνουμε δύο εισιτήρια"

"Στην Αφαία, για μία φραντζόλα ψωμί πληρώνουμε δύο εισιτήρια"

Ακούστε αυτό το άρθρο
Η Ζωή Καλογεροπούλου επανεξελέγη για τέταρτη φορά πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αφαίας – Σκαραμαγκά. 
“Πάντα μονιασμένοι”

Η κ. Καλογεροπούλου είπε στο Χαϊδάρι Σήμερα για την εκλογή της: «Ευχαριστώ παρά πολύ τον κόσμο της Άνω και Κάτω Αφαίας που με εμπιστεύτηκε, απλόχερα μου έδωσαν τη ψήφο τους και πάλι και με επανεξέλεξαν πρόεδρο του συλλόγου. Εύχομαι σε όλους να έχουμε καλή δούλεψη για την Αφαία, να είμαστε όλοι καλά και να δουλεύουμε αγαπημένοι και μονιασμένοι. Να μην έχουμε ποτέ κακία ο ένας για τον άλλο.»
Σε ερώτηση μας για το ποια είναι τα θέματα που θα δώσει προτεραιότητα το νέο διοικητικό συμβούλιο, μας είπε πως θα αγωνιστούν για την κατασκευή υπόγειας διάβασης και εναέριας πεζογέφυρας. 
Μεγάλο πρόβλημα για την περιοχή είναι και οι ελλιπείς συγκοινωνίες και γι’ αυτό θα ζητήσουν να είναι τακτική η δημοτική συγκοινωνία προς την Αφαία. Καθημερινό όμως πρόβλημα για τους κατοίκους είναι η προμήθεια βασικών ειδών διατροφής, όπως το ψωμί και το γάλα, μια που δεν λειτουργεί ούτε ένα εμπορικό κατάστημα στην Αφαία. Όπως μας τόνισε θα απαιτήσουν από το Δήμο να λειτουργήσει ένα κατάστημα ειδών πρώτης ανάγκης, ως δημοτική ή ιδιωτική επιχείρηση, μια που για μία φραντζόλα ψωμί αναγκάζονται να πληρώσουν δύο εισιτήρια λεωφορείου.

Η εκλογική διαδικασία
Σε εκλογές που διεξήχθησαν για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
Ζωή Καλογεροπούλου 121
Θεόδωρος Αποστολίδης 101
Στάθης Χατζηιωσήφ 67
Ελπίδα Πετρίδου 64
Γιώργος Δούκας 59
Μάκης Κοσμίδης 52
Πέτρος Μαρκάκης 50
Φίλιππος Μήτρος 43
Κατερίνα Λευτεριώτη 41
Γιώργος Ζερβούδης 38
Στέλιος Κολοβός 36
Χρήστος Τάτος 35
Χρήστος Χρονόπουλος 17
Εκλέγονται οι εννέα πρώτοι.
Μετά την ψηφοφορία τα εκλεγμένα μέλη συγκρότησαν το νέο διοικητικό συμβούλιο. Πρόεδρος αναλαμβάνει και πάλι η Ζωή Καλογεροπούλου, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Δούκας, γραμματέας η Ελπίδα Πετρίδου και ταμίας ο Πέτρος Μαρκάκης.

admin

Πατέρας, Πολίτης, Δημότης, Γεωλόγος