Ο Μ. Σελέκος τοποθετείται στην προανακριτική έρευνα για τα τις “ξεχασμένες” οφειλές των μεγαλοϊδιοκτητών

0
222

 “Θέλουμε να τελειώνει η υπόθεση στο Άνω Δάσος”

Το Χαϊδάρι Σήμερα ζήτησε το πολιτικό σχόλιο του δημάρχου Μιχάλη Σελέκου για την έναρξη προανακριτικής έρευνας με εισαγγελική εντολή για την υπόθεση των ανείσπρακτων οφειλών σε γη και χρήμα από την αμαρτωλή Πράξη Εφαρμογής 2/87 (ένταξη του Άνω Δάσους στο σχέδιο πόλης). Όπως έχουμε σημειώσει το υλικό  κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο συμπολίτης Κίμωνας Φουντούλης και το μεγαλύτερο μέρος του αποτελούν δημοσιεύματα στην εφημερίδα μας. Ήδη έχει κληθεί και έχει καταθέσει ο Κώστας Ασπογέρακας.
 
Να τι μας είπε ο Μιχάλης Σελέκος για την προανακριτική έρευνα:
Η πράξη εφαρμογής 2/87
στο Άνω Δάσος (ένταξη στο Σχέδιο Πόλης) έγινε το 1987, δηλαδή πριν από 30  χρόνια. Ο επικεφαλής της παράταξης στην οποία ανήκει ο κ. Φουντούλης (Κώστας Ασπρογέρακας) ήταν δημοτικός σύμβουλος από τότε. Επίσης ο κ. Φουντούλης έχει διατελέσει και αυτός στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος. Μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η μηνυτήρια αναφορά γίνεται σήμερα, όταν εμείς έχουμε προκαλέσει ήδη διαχειριστικό έλεγχο και ένα από τα θέματα που θίγονται είναι και αυτό της Πράξης 2/87. Πιέζουμε και από ό,τι μαθαίνουμε θα γίνει γρήγορα διαχειριστικός έλεγχος. Επίσης πριν από δύο μήνες στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναγγείλαμε την πλήρη διερεύνηση του θέματος,
μέσω ειδικευμένου γραφείου και με τη συμβολή όλων των δημοτικών παρατάξεων. Πάντως σε κάθε περίπτωση θέλουμε να τελειώσει αυτή η υπόθεση, με τον καλύτερο τρόπο για τα συμφέροντα του Δήμου. 
-Οι προηγούμενες δημοτικές αρχές από το 1987 έως σήμερα τι έκαναν;

– Τίποτα.
Υπήρχε όλος ο χρόνος. Εμείς από την άλλη κάνουμε τις δύο παραπάνω ενέργειες. Να σημειωθεί πως στη δική μας θητεία είχαμε να ασχοληθούμε με το Κτηματολόγιο και την ανάρτηση των δασικών χαρτών, με το λιγοστό υπάρχον προσωπικό του Δήμου.
Πραγματικά είχαμε να κάνουμε με ένα κυκεώνα ζητημάτων.

Αναμένεται η απάντηση Ασπρογέρακα – Φουντούλη για την υπόθεση, όπως και όποιου άλλου πολιτικού προσώπου θέλει να παρέμβει στην πολύκροτη αυτή υπόθεση, που παίρνει θεαματική τροπή, μετά από ανεξήγητη ακινησία πολλών χρόνων.ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Προκαταρκτική έρευνα με εντολή Εισαγγελέα, για την υπόθεση του Άνω Δάσους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.