Άγνοια, μυωπία, λαϊκισμός στα έργα υποδομής της πόλης

0
183
Διαβάζοντας στην εφημερίδα σας την παλαιότερη δήλωση Λυμπέρη για το “πώς χάθηκε το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Λ. Αθηνών” την περίοδο 2006 – 2007, υπενθυμίζω πως από αυτήν προκύπτει ξεκάθαρα ότι η δημοτική αρχή Μαραβέλια γνώριζε το έλλειμμα κρίσιμων υποδομών και την επικινδυνότητα της κατάστασης στην πόλη μας από πλημμυρικά φαινόμενα. 

Χαϊδάρι, 22 – 10 – 2015.

Γράφει ο Κίμωνας Ε. Φουντούλης

Ωστόσο η προηγούμενη δημοτική αρχή επέλεξε να πετάξει 500.000 ευρώ για την ανακατασκευή -εξωραϊσμό της τακτικά πλημμυριζόμενης οδού Ιερού Λόχου!
Η μόνη πάγια αντίδραση για την σκοπιμότητα τέτοιων έργων, όπως και για τον δήθεν εξωραϊσμό του ρέματος της Αφαίας, ανήκε στον γράφοντα, στον Γ. Τερζάκη και στον Κ. Ασπρογέρακα, κόντρα στην άγνοια, τη μυωπία, την αδιαφορία και το λαϊκισμό του τοπικού πολιτικού συστήματος, αλλά και κατοίκων!
ΥΓ. Ας σκεφτούμε την περίπτωση να είχε προχωρήσει το έργο αποχέτευσης της Αφαίας επί του βόρειου πρανούς της Εθνικής Οδού και ας αναλογίστούμε πόση καταστροφή θα είχε προκύψει επιπλέον.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.