“Κάνουν την πάπια υπέρ συμφερόντων, υπηρετώντας το κέρδος απέναντι στη ζωή.”

“Κάνουν την πάπια υπέρ συμφερόντων, υπηρετώντας το κέρδος απέναντι στη ζωή.”

Μετά την αναφορά του δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο “πως το ζήτημα με την πεζογέφυρα στο Παλατάκι ξεκίνησε από την ένσταση που έκαναν τρεις συνδημότες ενάντια στη θέληση όλου του Xαϊδαριώτικου λαού”, ένας από τους τρεις, ο Κίμωνας Φουντούλης, έστειλε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” την απάντησή του:

Υποχρέωση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η προάσπιση, η ανάδειξη και διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, περισσότερο από την προσωπική τους περιουσία.

Όφειλαν να έχουν εγκαίρως ενημερώσει το Υπουργείο Πολιτισμού ώστε το έργο της πεζογέφυρας στο παλατάκι να έχει τη κατάλληλη θέση και μορφή. 

Ενσυνείδητα προώθησαν το έργο “στα μουγκά” και “στο σκοτάδι”, χωρίς να νοιάζονται για τις δεδομένες καθυστερήσεις, όταν θα αποκαλυπτόταν ο σχεδιασμός σε βάρος της πόλης.

Η καθυστέρηση οφείλεται σε αυτούς.

Η τιμή της πόλης και της πατρίδας διασώθηκε, εν μέρει, από όσους πολίτες και φορείς ενημερώσαμε τα κατά νόμο αρμόδια όργανα.

Αν είχαν ευαισθησία ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα έδιναν τη μάχη στα, μονίμως κατειλημμένα από αυτοκίνητα και εμπόδια, πεζοδρόμια της πόλης μας.

Εκεί “κάνουν τη πάπια” υπέρ μικρών και μεγάλων συμφερόντων! Έτσι κάνουν επί χρόνια υπηρετώντας την ίδια παράταξη: Του κέρδους απέναντι στη ζωή.Κίμων Φουντούλης

ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: Πότε θα γίνει η πεζογέφυρα στο Παλατάκι;

admin

Πατέρας, Πολίτης, Δημότης, Γεωλόγος