kimonfou@otenet.gr

Όλα ελεύθερα για τους κολλητούς …και το ΛΑΟ!


Με μία ακόμη τροπολογία της ντροπής, η δίχως αιδώ κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρεί να υπονομεύσει το πολιτιστικό και φυσικό περιβάλλον, δηλαδή την ανάπτυξη της χώρας. Προετοιμάζεται μία ακόμη αντισυνταγματική εκτροπή με «τακτοποίηση» αυθαίρετων σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς τόπους.

Έχουν προηγηθεί ανάλογες άλογες ρυθμίσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πάντα με τη διακριτική στήριξη των «λαϊκών δυνάμεων» (ΚΚΕ κ.ά.) μιας και πάντα υπάρχουν και «φτωχοί» οικοπεδούχοι, δίχως καμία αναφορά σε όσους φτωχούς δεν έφαγαν δάση, ρέματα, αρχαία και παραλίες! Αυτοί, οι νομοταγείς, είναι οι γνωστοί….

Προφανώς δεν διαφοροποιούνται και στηρίζουν τέτοιες ρυθμίσεις οι κληρονόμοι της Χούντας, που διακρίθηκε στη καταστροφή δομημένου και αδόμητου περιβάλλοντος.


Στο Χαϊδάρι όπου ελάχιστοι πολίτες αντιστεκόμαστε με αποδείξεις, στο Χαϊδάρι που έχει δώσει παραδείγματα προστασίας της κοινής κληρονομιάς από λίγους για όλους, οι κ.κ. Σελέκος, Βορέας, Καραγιάννης, Σταθάς, Μοσχονάς, Μποζίκας, Ντηνιακός, Σπηλιόπουλος, Δρούλιας, Κέντρης, Φουρλής, Ασπρογέρακας, Θεοφίλης, Σκαμπά κ.ά. δηλαδή δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, δεν βγάζουν κιχ!


Δεν λένε κουβέντα, δεν επιχειρηματολογούν υπέρ της πόλης μας και των
χαρακτηριστικών της. Τόση άγνοια, τόση αδιαφορία, τόσο ενιαία παράταξη;
Γιατί;
Η αντίσταση στη πράξη απαιτεί πρόθεση, ανάλυση, σύνθεση, καθαρή
στόχευση, δουλειά! Στο Χαϊδάρι περισσεύουν τα λειριά….
Όποιοι αναγνώστες επιθυμούν περισσότερη γνώση ας κοιτάξουν και το πίνακα που συνοδεύει το κείμενο.

Related articles

Κίνδυνος στο Άλσος Δαφνίου: νεαροί περπατούν στις ράγες, νομίζοντας ότι δεν περνούν τρένα!

Σοβαρός κίνδυνος: Η περίφραξη της γραμμής είναι κατεστραμμένη ακριβώς στην είσοδο του μεγάλου τούνελ του Ποικίλου, μέσα στο Άλσος Δαφνίου, σε σημείο όπου διέρχονται πολλοί περιπατητές.  Η είδηση που δημοσιεύσαμε πριν λίγες ώρες ότι έχουν αρχίσει τα δρομολόγια στην σιδηροδρομική γραμμή που περνάει μέσα από το Άλσος του Δαφνιού, ανησύχησε συμπολίτες μας που έχουν δει […]

Καθαρές δουλειές. Διαγωνισμός… με περιθώριο μια μέρα!

 ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ. ΗΜΕΤΕΡΩΝ; Άλλη μια κατάχρηση διαφάνειας από την δημοτική αρχή Μαραβέλια! Προκήρυξαν διαγωνισμό, για κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ), ώστε να λειτουργήσουν Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), στις 11 του μηνός Σεπτεμβρίου με λήξη προθεσμίας στις 13 του ίδιου μηνός!!! Έτσι λοιπόν. Μία ολόκληρη ημέρα στην διάθεση των ενδιαφερομένων για να συντάξουν φακέλλους… Μα γιατί […]

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.