Πρωθυπουργός στο Χαϊδάρι. Ασυδοσία στους κοινόχρηστους χώρους

Πρωθυπουργός στο Χαϊδάρι. Ασυδοσία στους κοινόχρηστους χώρους

Προς Πρωθυπουργό και συναρμόδιους Υπουργούς,  Δήμο Χαϊδαρίου, ΜΜΕ, συμπολίτες Χαϊδαρίου

Αυτό που επιβεβαιώθηκε στη Πλατεία Ηρώων  τη περασμένη Κυριακή, είναι πως η υπόθαλψη κατάληψης οδοστρωμάτων, πεζοδρομίων, πλατειών κλπ. κάποια στιγμή ξεχειλίζει και μαζί ξεχειλίζει και η λαϊκή αγανάκτηση.

Το κοινό ταλέντο κομμουνιστών, γόνων φεουδαρχίας, μεταπασόκων, φιλελεύθερων, δεξιών, κεντρώων κ.ά., στη μη εφαρμογή αλλά την περιγραφή του νόμου, εγγυάται τη κακή συνέχεια στο Δήμο Χαϊδαρίου.

Αυτό που επίσης αποδεικνύεται είναι πως ο Δήμος Χαϊδαρίου ακόμη κι όταν «προστατεύει» τη πλατεία, διευκολύνει τη στάθμευση επί των πεζοδρομίων: έτσι τα κάγκελα τοποθετήθηκαν κατάλληλα ώστε να φράζουν τη πλατεία, αλλά να μη δυσκολεύουν τη στάθμευση πάνω στο πεζοδρόμιο.

Να θυμίσουμε πως το Δημαρχείο έχει άπλετη ορατότητα στα πεζοδρόμια της Λ. Αθηνών.

https://www.opalmos.gr/xaidari/18286-dimos-xaidariou-topothetithikan-metallika-kygklidomata-stin-plateia-iroon?fbclid=IwAR2KyyhfOc_uyHa4gtk19LsfUDdyieD4PbRzI8LBJbDVV8dmMAAjW76rH9E

https://www.facebook.com/groups/1151653148342150/user/100034258189619/

Κίμων Ε. Φουντούλης


(ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΦΣΥΝ 9/2/2024)

Ο κ. Μητσοτάκης περιηγήθηκε τη Τετάρτη 7 τρέχοντος μηνός το κεντρικό δρόμο του Χαϊδαρίου, τη Στρατάρχου Καραϊσκάκη.

Ο δρόμος αυτός αποτελείται από δύο κλάδους με φαρδιά νησίδα δασικής βλάστησης. Ο πρωθυπουργός συνάντησε φίλους  στο δυτικό κλάδο της Καραϊσκάκη, αυτόν που πλέον έχει καταληφθεί, το οδόστρωμα όχι μόνο τα πεζοδρόμια, από επεκτάσεις καταστημάτων. Έτσι οι πεζοί κατευθύνθηκαν από ετών πάνω στη τσιμεντοκαλυμμένη δασική νησίδα με μεγάλα πεύκα που πλέον σαπίζουν, σπάνε και από βιολογικός πλούτος γίνονται βιομάζα!

Εννέα εκατομμύρια θα απορροφηθούν στο κέντρο Χαϊδαρίου και για «ανάπλαση» της υπονομευμένης δασικής βλάστησης.

Προετοιμάστηκε από τη ντόπια φεουδαρχία του μεταΠασόκ, δίχως παρατηρήσεις από ΚΚΕ, Σύριζα, Νέα Δημοκρατία.
Θα το υλοποιήσει ο κομμουνιστής δήμαρχος; Θα παραμείνουν τσιμεντωμένα τα δέντρα, κατειλημμένο το οδόστρωμα;

Ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός που πάνε τα χρήματα για βελτίωση των πόλεων; Θέλει να γνωρίζει τα αποτελέσματα της οικοσπατάλης πράσινου ταμείου, ταμείο ανάκαμψης, πακέτου Τρίτση κ.ά.;

Κίμων Ε. Φουντούλης